Výborné utkání pro diváka. Bohužel A-tým v samotném závěru přišel o dosavadní neporazitelnost.

Áčko čekal v sobotní dopolední výjezd a přímý souboj o první místo s nováčkem soutěže Milínem. Kádr Milína disponuje několika hráči s ligovými zkušenostmi a tak Velim nečekalo nic jednoduchého.

Velim po dobře rozehraným začátku bohužel inkasovala jako první. Odpovědí byl gól Seiferta, který se po krásné akci z pravé strany trefil ihned po 2 minutách od gólu domácích. Poté následovala penalta pro Velim, kterou smolně pro Velim milínský brankář Štěch vychytal. Nakonec díky gólu Šourka šla Velim do poločasové vedení 2:1.

Po výměně stran byl Milín mnohem aktivnější než první půli. Nejprve se Milín trefil v 60. a následně i v 62. minutě a rázem Velim prohrávala.

Velim vzchopilo střídání. Ihned po tom co se po vystřídání dostal Kasal na hřiště, tak dorovnal utkání po skvělé hlavičce na 3:3. Utkání poté bylo otevřené na obě strany a mohl vyhrát kdokoliv.

V nastavení zápasu přišel roh pro domácí, který pro Velim byl fatální. V 90+2. minutě se hlavou na přední tyči trefil Kadlec a naše áčko bohužel odjelo bez jediného bodu.

Za Velim se trefili Lukáš Seifert (12′), Petr Šourek (33′), Matěj Kasal (74′).