Velimské áčko si v prvním přátelském zápase tohoto roku připisuje remízu 2:2

Áčko se již několikátým rokem účastní v zimní přípravě turnaje na umělé trávě v Brandýse nad Labem, kde měří síly většinou s týmy z divize, ale i z krajského přeboru. V prvním zápase je čekal domácí Brandýs, účastník soutěže Divize B.

A-tým započal druhý týden zimní přípravy a vyvrcholení bylo souboj s Brandýsem nad Labem. Náš tým je na začátku přípravy a tak většina tréninků byla zatím zaměřena pouze na kondici. Do zápasu byl připravený široký kádr A-týmu, se kterým se připravují i tři dorostenci a tak trenér měl spoustu možností jak hráče prostřídat a rozložit všem síly pokud možno vyrovnaně.

Velim šla v zápase do vedení, kdy po několika závarech z pravé strany zakončila slibný útok díky nechytatelné střele Jana Hannicha, jenž je nová posila Velimi, která přišla z Čáslavi výměnou za stopera Nešpora. Poté se bohužel dvakrát prosadil domácí Brandýs. Nejprve gólem hlavou ze standardky a podruhé pěknou akcí, kdy se velimským bohužel tento útok nepodařilo zastavit. V poločase byl tak stav 2:1 pro domácí.

Do druhého poločasu obě strany protočily sestavy, ale zápas byl dále otevřený a poměrně útočný. Nakonec jediný kdo se radoval z gólu být kádr Velimi. Zápas byl téměř u konce, ale Vácha nacentroval míč na zadní tyč, kde už číhal Nejedlý a zakončením hlavou nedal brankáři šanci. Zápas tak skončil za stavu 2:2.

Sestřih zápasu si můžete pustit na tomto odkazu: https://www.youtube.com/watch?v=aIfdHDpDX0k&ab_channel=FKBrandysnadLabem

Rozpis přátelských zápasů A-týmu na zimním turnaji zde:
27. 1. 2024 Velim – Horky od 16:00
10. 2. 2024 Velim – Spoje Praha od 14:00
17. 2. 2024 Velim – V. Žižkov B od 14:00
21. 2. 2024 Velim – Dobrovice od 18:30
24. 2. 2024 Velim – Přední Kopanina od 12:00
2. 3. 2024 Velim – Kosmonosy od 16:00