Velimský A-tým úspěšně zdolal v pohárovém utkání nedaleký TJ Pátek skórem 6:0

Naše áčko v minulém týdnu čekalo středeční pohárové utkání v rámci středočeského kraje. Ve středu 13. 9. zavítali na hřiště soupeře z B-třídy se kterým pravidelně hraje naše béčko v soutěži.

Pro Velim by to měla být povinnost postoupit se soupeřem, který hraje o dvě soutěže níže. Pár hráčů z A-týmu dostalo na toto utkání volno a do zápasu nastoupil spíše širší kádr.

První poločas byl vyrovnaný. Velim zprvu se dostala do několik šancí, pak se ale hrálo vyrovnaně a i soupeř si asi dvě gólové šance vytvořil. Hra byla spíše rozkouskovaná. Nakonec se jako první radovala Velim po gólu Dudka a do v prvním poločase to byl zároveň i jediný gól, kteří diváci mohli vidět.

Do druhé poločasu Velim nastoupila se třemi změnami, zanedlouho i se čtyřmi, a bylo to znát. Velim převzala iniciativu a začala se dostávat do nebezpečných šancí. Pátek už si žádnou šanci nevytvořil a áčko přidalo dalších pět gólů na konečných 6:0.

S dalším v poháru se Velim utká na půdě SK Rejšic. Mělo by se hrát nejspíše 27. 9. 2023, ale o přesném času a termínu vás budeme informovat.

Za Velim se trefili Dudek (35′), Nešpor (47′), Vácha (67′), Kmoch (72′), Puk – vlastní (78′), Nejedlý (83′)