B-tým vedení v domácím utkání proti Pátku neudržel a z utkání si připisuje bod

Velim se podruhé v tomto týdnu setkala s týmem Pátku. Ve středu to byl A-tým, který Pátek porazil v pohárovém utkání 6:0. Tentokrát v neděli bylo na řadě naše béčko.

Velim jako v Býchorech měla dobrý vstup do utkání, kdy se hned v 7. minutě po krásné sólo akci trefil Korenc. Bohužel, pak Velim po slibných šancí v prvním poločase nedokázala skóre navýšit.

Ve druhém poločase byl již Pátek aktivnější a hned ve druhé minutě druhé půle vyrovnal stav na 1:1. Utkání potom muselo diváky bavit jelikož se hrálo útočně na obě strany. Pátek si ve druhém poločase dokázal vytvořit více šancí. Zápas již za tohoto stavu skončil a Velim si připisuje druhou domácí ztrátu bodů.

Trenér Ptáček zhodnotil utkání pro Kolínský deník takto: „Hra byla po celý zápas plná nepřesností a ztrát, v osobních soubojích jsme byli nedůrazní a směrem dopředu nám chyběla větší rychlost. Hosté vyrovnali také po individuální akci a ve druhém poločase, kdy byli více na míči, měli tři gólové šance. Dvě zlikvidoval náš gólman, třetí skončila nad brankou. Z naší strany to bohužel nebylo povedené utkání,“

Za Velim se trefil Korenc (7′),

Celý rozhovor s trenérem sis můžete přečíst zde: https://kolinsky.denik.cz/fotbal-kraj/ptacek-hra-byla-po-cely-zapas-plna-nepresnosti-a-ztrat-20230918.html