Béčko nedokázalo zvítězit proti Semicím a prohrálo 4:1

Poslední zápas podzimu bohužel nevyšel ani velimskému béčku. Ze hřiště Semic si odvezlo porážku 1:4.

Velimským hráčům tento zápas nevyšel. Hrálo se na těžkém terénu, který na jedné půlce byl téměř nezpůsobilý pro fotbal. Velimi vázla kombinace a pohyb, i když se ale do několika šancí v první půli hráči dostali. První kdo v zápase udeřil byli domácí a hned ve 3. minutě se o to postaral kapitán Semic Kamlach.

Velim do druhé půle měla výborný vstup a aktivně se vrhla na soupeře. Velim začala hrozit z několika šancí, ale opět se prosadili pouze hosté a to v 51. minutě. Po tomto gólu se měla pro Velim kopat jednoznačná penalta, ovšem rozhodčí byl kupodivu jiného názoru.

Brankostroj domácích pokračoval nadále a gólem v 69. a 73. minutě ztvrdil jistou výhru domácích. Korenc gólem v 76. minutě po odraženém míči ve vápně už jen korigoval skóre zápasu.

Trenér Ptáček komentoval zápas pro Kolínský deník takto: „„Domácí nás v důležitých momentech předčili v přechodové a útočné fázi a vytvořili si několik gólových příležitostí. My jsme kromě gólu v závěru měli největší šance hned na začátku druhého poločasu. Nejprve jsme ve stoprocentní šanci trefili jen brankáře, podruhé nás zastavil v zakončení faul zezadu v prostoru penalty, ta se ale nekopala. Pak předvedli domácí rychlé brejky, které dokázali proměnit. My jsme naopak měli pár takových závarů, ze kterých jsme ale nedokázali nic vytěžit,“

Za Velim se trefili Korenc (76′)