Velimské áčko nezvládlo další venkovní zápas a na hřišti Tochovic podlehlo 0:2

Velimi se venku přestalo výsledkově dařit. Čekalo je poslední utkání podzimní části a do Tochovic si Velim chtěla jet pro tři body, bohužel to je jí nepovedlo a domů se jelo bez jediného bodu.

Velimští hráči chtěli prolomit sérii dvou venkovních ztrát. Velim většinou byla herně lepší než soupeř ovšem nedokázali proměňovat šance a to byl její největší kámen úrazu. V sobotu v Tochovicích panovalo nehezké počasí a před zápasem vydatně pršelo a to se podepsalo na hrací ploše. Déšť neustával prakticky i celý první poločas a terén se po pár minutách rozbil a znemožňoval kvalitní kombinační hře, kterou se Velim prezentuje.

I přesto se Velim snažila hrát fotbal a z obou stran šlo o vyrovnané utkání. V prvním poločase branka nepadla. Do druhého poločasu vstoupila Velim aktivně a vytvořila si několik nebezpečných šancí, ze kterých měla udeřit. Šindelář se objevil osamocen na hranici vápna, ale střela šla o pár metrů vedle. Poté se dostal Korenc k dalekonosné střele, ale míč orazítkoval pouze tyč.

V 74. přišel faul na hráče Tochovic a kopal se přímý volný kop, který smolně pro Velim skončil za zády chytajícího Dejmka. Velim chtěla v závěru zápasu odpovědět a zvrátit nepříznivý stav, ale to se jí nepovedlo a v poslední minutě zápasu šel útočník Tochovic sám na brankáře a ten krásným lobem zvýšil stav utkání na 2:0.

Velim tak odjela bez bodu a přes zimu se udrží na 3. místě tabulky.