Velimské béčko zvládlo zápas se Sadskou až v samotném závěru a zvítězilo 2:1

Velimské béčko se pohybuje v horních patrech tabulky. Sadská zaujímá poslední místo a mělo to být jednoznačné utkání, ovšem Velim si to výrazně zkomplikovala a zápas naštěstí otočila a vyhrála gólem v 90. minutě 2:1.

Velim vstoupila hrozivě do utkání a už ve 2. minutě prohrávala. To favorizovaný tým hostí výrazně vykolejilo a nedokázal navázat na svůj herní projev, kterým se prezentuje celou sezónu. Ve 35. minutě se ovšem ze střední vzdálenosti trefil Kmoch a vyrovnal stav zápasu na 1:1 a šlo se do poločasové pauzy.

Ve druhém poločase již Velim dominovala na míči a vytvořila si pár jednoznačných šancí k navýšení skóre, ovšem vždy v zakončení selhala. Už to vypadalo, že Velim ztratí cenné 2 body, ale obránce hostí Vokřál byl proti a v 90. minutě otočil zápas na 2:1 a lodivod Velimi si mohl oddechnout.

Trenér velimského béčka Ptáček pro Kolínský deník: „Průběh druhého poločasu kopíroval z naší strany ten první. Naše dvě šance opět v podobě střel brankou neskončily. Na druhé straně i domácí měli dvě velké šance, které ale zlikvidoval náš gólman. Rozhodnutí nakonec přišlo v poslední minutě, kdy jsme z ojedinělého rychlého přechodu a náběhu za obranu vstřelili vítěznou branku.“

Za Velim se trefili: Kmoch (35′), Vokřál (90′)