Velim vyloupila Doksy výsledkem 3:0 a posunula se na 3. místo v tabulce

Velim po poslední domácí remíze potřebovala z venkovního zápasu v Doksech vytěžit co nejvíce. Do sestavy se vrátili kapitán Šourek a Hannich. Velim s nelehkým soupeřem na hřišti dominovala a zcela zaslouženě si odvezla všechny tři body a jako bonus si připsala i čisté konto.

Utkání začalo opatrně a týmy se nikam nehnaly. Ve velimské základní sestavě se objevil dokonce i dorostenec Pena. Utkání postupem času nabíralo na obrátkách a aktivním týmem byla Velim. Ta si vytvořila hned několik příležitostí ke vstřelení branky, ovšem žádná prozatím neskončila gólem. Velmi blízko gólu byl Šindelář, který z volného přímého kopu z ostrého úhlu nastřelil pouze tyč. Do poločasové pauzy se šlo tak za bezbrankového stavu.

Do druhé půle se šlo bez jediné změny na obou stranách. Hostí se okamžitě zakousli do soupeře a začali si vytvářet ještě větší gólové příležitosti. Jako první se trefil Hannich, kterému v 61. minutě předložil balón před prázdnou bránu Šourek. Hned po 6 minutách asistoval Nejedlý, a víceméně ze stejné pozice jako u prvního gólu se tentokrát trefil Šourek. Velim nezastavovala a svůj tlak naopak stále stupňovala! V 72. minutě se po hezkém centru Váchy hlavičkou prosadil Nejedlý. Velimi se tato 11minutovka velmi povedla a po zásluze vedla 3:0. Oba týmy prostřídaly, na straně Velimi došlo hned k pěti změnám postupem zápasu a utkání už se pouze dohrávalo. Doksy ještě zvládly nastřelit břevno, ovšem brankář Dejmek dokázal uhájit čisté konto, i když byl od úvodu zápasu zraněn, když v brankovišti špatně došlápl.

Za Velim se trefili: Hannich (61′), Šourek (67′), Nejedlý (72′)

Záznam utkání si můžete pustit zde: https://app.veo.co/matches/20240601-match-1-6-2024-8a026dfe/#t=09:36

Velim v sobotu čeká domácí utkání proti SK Tochovicím. Hraje se od 17:00 na hlavním hřišti ve Velimi. Přijďte nás podpořit!