A-tým nabírá formu! Z Hvozdnice si veze tři body a čisté konto k tomu

Naše áčko čekalo po dobře zvládnutém domácím derby s Poříčany těžký venkovní zápas proti rezervě Povltavské FA. Ta na domácím hřišti doposud přišla o body pouze Milínem a tak Velim nečekalo nic jednoduchého.

Velim vstoupila do zápasu aktivně a snažila se vytvořit si v útočné fázi gólové šance. Bohužel na těžším terénu a díky dobře organizované hře Povltavské FA to Velim měla velmi komplikované prolomit obranou zeď domácího týmu.

To se ale povedlo hned ve druhém poločasu Seifertovi, který po akci z levé strany překonal brankáře a Velim šla v 51. minutě do vedení. Velim následně nepovolovala v tlaku a již se do několika dalších šancí pravidelně dostávala.

Áčko zvýšilo na 2:0 v 76. minutě, kdy po pěkné akci Koděra předložil téměř před odkrytou bránu míč Seifertovi, který se opět nemýlil a dopřál Velimi dvougólový klid.

V utkání se již nic zajímavého nestalo a Velim si připisuje cenné tři body a druhé čisté konto v této sezóně.

Za Velim se trefil Lukáš Seifert (51′), Lukáš Seifert (76′)

Chceme vás zároveň pozvat na sobotní zápas podzimu, kdy do Velimi přijede sousední Sokoleč. Očekáváme velký souboj o horní příčky tabulky a kvalitní fotbal. Přijďte na DERBY!

Záznam z celého utkání Povltavská FA – Velim můžete zdarma sledovat na tomto odkaze: https://www.tvcom.cz/Zapasy/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor—Stredocesky-kraj/Pohlavi-Muzi/