Béčko navázalo na kolegy z A-týmu! Těžký duel s Jestřábí Lhotou zvládlo 2:0

Oba týmy měly před zápasem shodný součet bodů. Nováček soutěže Jestřábí Lhota přijel do Velimi a čekalo se vyrovnané utkání, ale Velim jednoznačně po minulých ztrátách chtěla brát plný počet bodů.

Velim od začátku zápasu byla lepším týmem a od od první minuty byla Velmi aktivní. Hosté se snažili hrát kombinační fotbal, ale několik přihrávek skončilo na kopačkách soupeře. Velimský tlak vyústil až v první gól zápasu, kdy Matěj Kasal zakončil z rohového kopu a připsal si tak svůj první gól v zápase.

V závěru poločasu dala Velim opět gól a opět ze standardky, bohužel po nepřehledné situaci pomezní signalizoval offside a tak se šlo za stavu 1:0 do kabin.

Ve druhé půli se síly vyrovnaly a Jestřábí Lhota začala být více nebezpečnější. Dokonce po jednom z útoků nastřelili hráči hostí tyčku. Ovšem jejich snahu o srovnání přerušil opět útočník Kasal, kdy z rohového kopu zakončil na konečných 2:0. Velim po dvou ztrátách opět naplno bodovala a posunula se na 5. místo tabulky.

Trenér B týmu poskytnul hodnocení zápasu pro Kolínský deník, který si můžete přečíst na tomto odkaze: „https://kolinsky.denik.cz/fotbal-kraj/velim-b-v-derby-ani-jednou-neinkasovala-jestrabi-lhote-vstrelila-dva-goly-202310.html“

Za Velim se trefil Matěj Kasal (8′), Matěj Kasal (73′)