Béčko remizovalo v sobotním utkání na hřišti Paběnic 2:2

Béčko čekalo v sobotu již od 12:00 venkovní utkání v Paběnicích. Paběnice zaujímaly o dvě lepší příčky v tabulce než Velim a tak se očekávalo těžké utkání.

Velimský B-tým se kryl se zápasem áčka. Áčko ve stejný den odpoledne čekal domácí zápas podzimu proti Sokolči. Trenér Ptáček si nemohl vypomoci tolika hráči z A-týmu jako minulá utkání.

Velim vstoupila do utkání dobře a první poločas udávala tempo hry. Po pěkné individuální akci Kasala předložil před prázdnou bránu míč Vlkovi a ten se ve 30. minutě nemýlil a Velim šla do vedení. Paběnice za 5 minut odpověděly, kdy se po penaltě srovnaly stav na 1:1. Odpověď Velimi ale byla okamžitá. Kdy o minutu později poslal Velim do vedení Bečvařík.

Ve druhém poločasu začaly být Paběnice mnohem aktivnějším týmem. V 52. minutě nastalo srovnání na 2:2. Velim na své straně tři hráče vystřídala a už se spíše jenom bránila. Naštěstí brankář Drápela všechny šance domácích zlikvidoval a tak si Velim připisuje remízu a bod z venku.

Pro Kolínský deník průběh utkání komentoval trenér Velimi takto: „Do druhého poločasu domácí hru zjednodušili dlouhými nákopy a nám se nedařilo tolik kombinovat. Po faulu na hranici vápna domácí vyrovnali z přímého kopu. V závěru zápasu nás dvakrát podržel náš gólman, kdy skvěle zlikvidoval gólové šance z prostoru penalty a malého vápna,“

Za Velim se trefili Lukáš Vlk (30′), Jaroslav Bečvařík (36′)

Celý rozhovor si můžete přečíst na tomto odkaze: „https://kolinsky.denik.cz/fotbal-kraj/velimska-rezerva-ziskala-bonusovy-bod-vyznamenal-se-drapela-20231008.html“