Béčko doma smolně prohrálo a darovalo soupeři tři body

B-tým si připsal první domácí prohru této sezóny. Ovšem soupeři to Velim velmi usnadnila, kdy jim všechny tři góly téměř darovala.

Velimskou rezervu čekalo domácí utkání, ve kterém si chtěla dojít pro všechny tři body. Právem byla označena jako favorit zápasu, ovšem první kdo šel do vedení byla Ostrá. V 19. minutě se prosadili po chybné rozehrávce Velimi. Ve 21. minutě dokázala Velim velmi rychle reagovat, kdy Němec svým únikem srovnal stav utkání na 1:1.

Chyby velimského týmu nepřestávaly utichat. Ve 25. minutě šli hosté opět do vedení, kdy centr vypadl našemu brankářovi z rukavic a po velké skrumáži dotlačila Ostrá míč do brány, 1:2. Velim přesto byla ale aktivnějším týmem a dostávala se do mnohem větších šancí, ale žádná z těchto akcí neskončila gólem. Bohužel již za 7 minut od posledního gólu hostů přišel další smolný okamžik. Při snaze od odkopnutí míče z velimského vápna obrana Velimi sama přihrála na volného útočníka Ostré, který se ocitl sám před bránou a zvýšil skóre na 3:1 pro hosty. Všechny góly se udály v prvním poločasu.

Přišel druhý poločas. Velim v tomto poločase držela balón na své straně a soupeř se téměř vůbec k ničemu nedostával. Velim na Ostrou Velmi tlačila a vytvořila si několik rohů a standardek, ze kterých gól dát nedokázala. Šanci zmařil buď zákrok brankáře nebo pohotová obrana, která vytahovala i šance z brankové čáry.

Tlak pramenil až v penaltu pro Velim, kterou si vzal útočník Kasal, ale brankář jeho pokus vychytal. Velim se dále tlačila a někdy v 88. minutě rozhodčí odpískal další penaltu pro Velim, jelikož hráč Ostré zahrál rukou ve vápně. K míči se tentokrát postavil Kmoch, který poslal míč bohužel vedle brány. V utkání se již tak nic dalšího nestalo a Velim odchází bez bodu.

Za Velim se trefil Tomáš Němec (21′)