Áčko po sérii výher remizovala v Libiši

Áčko mělo z posledních zápasů velkou formu a chtělo na to navázat i v Libiši, bohužel Velimi nepřálo a z Libiše si odváží pouze dva body.

Velimi se od samotného začátku zápasu nedařilo předvádět hru jako v předešlých zápasech. Nedařilo se jí v kombinaci a zbytečně ztrácela míče. Soupeř toho herně a dopředu taky moc nepředvedl. Utkání komplikoval vítr, který například balóny při výkopech zastavoval.

Do vedení se dostal soupeř ve 13. minutě díky vlastnímu gólu Velimi, kdy si po akci soupeře ze strany vrazil míč do vlastní brány Čapek. Velim na to chtěla odpovědět, ale to se jí v prvním poločase ještě nepodařilo.

Ve 47. minutě ve druhé půli srovnal stav utkání Šindelář. Ovšem po tomto gólu Velim přestala hrát a začala soupeře pouštět do nebezpečných akcí. Jedna z tato akcí vyústila ve zbytečný gól, kdy obrana Velimi nechala až příliš mnoho místa hráčům soupeře.

Velim byla hladová po gólech a nechtěla domů odjet s prázdnou a celý zápas chtěla ještě otočit. Velim vyvíjela ještě větší tlak na Libiš, ale žádná ze šancí neskončila gólem. Do největší šance se Velim dostala v závěru, kdy hráči trefili tyč a následnou dorážku téměř metr před brankou trestuhodně zahodil Kasal.

Pro Velim přišlo vysvobození až v nastavení, kdy se po faulu hostů pískla penalta pro Velim. K míči se postavil Martikán a ten se nemýlil a srovnal stav na konečných 2:2

Za Velim se trefili Lukáš Šindelář (47′), Ondřej Martikán (90+1′)