Velim se doma opět nemýlila! Výsledkem 2:0 porazila s formou hrající Poříčí nad Sázavou

Áčko čekalo těžký duel s Poříčím nad Sázavou. Poříčí z 5 posledních zápasů mělo lepší formu než Velim, které se taky v poslední době dařilo. Poříčí naposledy zvládlo porazit venku Sokoleč poměrem 6:2 a tak se Velim připravovala na těžký duel.

Velim vstoupila do zápasu aktivní hrou. To stejné by se dalo říct i o soupeřovi, oba týmy chtěly hrát útočný fotbal. Velim si ale oproti soupeři vytvořila v prvním poločase několik příležitostí ke skórování ovšem vždy v koncovce selhala. Po prvním poločase se tak šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Do druhé poločasu Velim udělala jednu změnu a ze hry odešel Seifert za střídajícího Náděje. Velim pozměnila taktiku a chtěla otevřít stav zápasu. Hra byla ale vyrovnaná a šancí z obou stran již moc nebylo.

O první gól se postarala Velim. V 67. minutě Koděra rozehrál volný přímý kop a Martikán hlavou přesně zakončil a nedal brankářovi hostů šanci. Další gól přišel jen o pár minut později. Vácha nacentroval na Šourka, který se dobře zorientoval ve vápně a míč vystřelil na přední tyč a po menší skrumáži a chybě brankáře se míč dostal do branky a Velim šla v 75. minutě do dvougólového vedení.

Velim už si zápas pohlídala a další gól už nepřidala. Pro Velim to znamená další 3 body a další čisté konto na domácím hřišti. Velim má aktuálně v soutěži nejlepší formu, kdy jako jediná z 5 zápasů dokázala nasbírat 13 bodů.

Za Velim se trefil Martikán (67′), Petr Šourek (75′)