Velim nestačila na Milín a z domácího utkání si odnáší porážku 4:0

Velim po zbytečné prohře s Kutnou Horou chtěla napravit reputaci, ale v sobotu na svém hřišti uvítala lídra soutěže TJ Ligmet Milín, který s náskokem 16 bodů vede tabulku krajského přeboru.

Bohužel se Velimi opět nevydařil vstup do zápasu a již v 8. minutě inkasovala po nedohraném rohovém kopu hostí. Utkání pokračovalo a Milín držel míč na svých kopačkách a trpělivou kombinací vyčkával na správný moment, kdy překvapit obranu Velimi. Ve 21. minutě po ztrátě míče Velimi ve středu pole šli do brejku dva na jednoho hostí a do prázdné branky zvýšili svoje vedení na 2:0.

To ovšem nebylo v prvním poločasu vše. Pro Velim přišla hrůzostrašná dvouminutovka. Opět Milín zahrával již několikátý rohový kop, Velim v první moment odvrátila míč z přímého ohrožení branky, bohužel po následné skrumáži se nejlépe zorientovali hráči Milína a Velim bohužel znova inkasovala. Přesně o minutu později se velimský hráč Hannich ocitl sám před brankou soupeře, bohužel pro něj se mu míč zasekl pod nohou, a na Velim se valil další brejk hostí. Tento brejk opět Milín potrestal a Velim šla do poločasové přestávky za stavu 0:4.

Do druhé půle udělaly týmy pár změn ve svých sestavách. Průběh hry se změnil a Milín již nebyl aktivní tak, jako v první půli. Velim pohrozila občasným útokem, ale žádná šance nevedla k bezprostřednímu ohrožení soupeřovi branky. Stav se do konce zápasu již nezměnil, a tak Velim prohrála na své domácí půdě 4:0.

Záznam utkání si můžete pustit zde: https://app.veo.co/matches/20240317-fcv-bb6add1c/

Velim v příštím kole čeká venkovní zápas proti SK Chlumec – hraje se již v sobotu od 10:30