Velimské béčko vyloupilo Vykáň a po náročném zápase veze cennou výhru 3:2

Velimské béčko čekalo náročné utkání ve Vykáni, ta doma neztratila ještě ani jeden bod. Pro Velim to byla těžká zkouška, jelikož na své straně řešila několik absencích. Nakonec po těžkém boji bere všechny 3 body a připisuje si cennou výhru.

Vykáň doma ještě neztratila body a teď chtěla pokračovat ve své domácí jízdě, ovšem to se jí snažila Velim znesnadnit. Již ve 25. minutě šla Velim do vedení po gólu Kasala a Velim až do poločasové pauzy svůj jednogólový náskok uhájila.

Po změně stran bohužel domácí Vykáň zápas ihned vyrovnala a v 55. minutě šla dokonce do vedení. Velim to ale nepoložila a dál v Vykání držela krok a vytvářela si kvalitní šance. Jednu z nich proměnil Foršt a srovnal stav utkání v 70. minutě na 2:2.

Velmi dramatické utkání pokračovalo a na obou stranách zvonily tyče a břevna. Poslední, kdo v utkání řekl slovo, byl velimský Bečvařík, který hlavou z rohu nedal domácímu brankáři šanci a Velim šla v 88. minutě do vedení 3:2. Zkušená Velim si tento stav již nenechala vzít a úspěšně a zcela zaslouženě byla prvním týmem, kdo dokázal Vykáň obrat o body.

Za Velim se trefili: Matěj Kasal (25′), Miroslav Foršt (70′) a Jaroslav Bečvařík (88′)