Velim prohrála další zápas, tentokrát podlehla ve venkovním zápasem proti Chlumci 2:1

Velim nezvládla další zápas po sobě. Fotbalisté Velimi nestačili na SK Chlumec a po dobrém začátku vedení neudrželi a zápas prohráli. Pro Velim je to 3. porážka v řadě.

Hráči hostí, tudíž hráči Velimi vstoupili do utkání výborně. Vytvářeli si šance a neustále trápili obranu domácích. Tento tlak Chlumec nevydržel a Velim šla v 18. minutě po standardní situaci zaslouženě do vedení a gól si připsal Milan Vácha. Velim pokračovala ve své hře a několikrát znovu pohrozila soupeři. Velim vstřelila další gól, ale ten byl bohužel z offisidového postavení.

Velká chyba nakopla soupeře. Ve 22. minutě si brankář Dejmek špatně zpracoval přihrávku ve vápně, což vyústilo až v pokutový kop, jelikož brankář fauloval útočníka domácích. Chlumec penaltu úspěšně proměnil a srovnal stav zápasu na 1:1. Od tohoto momentu se soupeř dostal do hry a začal si i on vytvářet několik příležitostí.

Ve druhém poločase už Velim nebyla tak aktivní a trenér Velimi v 70. minutě udělal hned trojité střídání. 70. minuta se zároveň stala i osudovou pro Velim, kdy šel Chlumec po vedení po jednom z jeho závarů. Velim se v závěru pokusila stav utkání vyrovnat a otočit, avšak po několika velmi slibných šancí, se jí gól vsítit nepodařilo a Velim si připsala další porážku v řadě.

Záznam utkání si můžete pustit zde: https://app.veo.co/matches/20240406-chlumec-velim-57f66f80/?highlight=e841f507-d9bd-4bcc-8192-d8766031b538&scroll=MT#/highlights/

Velim se v příštím kole pokusí zvítězit a na svém hřišti přivítá AFK Tuchlovice – hraje se tuto sobotu od 16:30