Velimské béčko opět nezaváhalo! Domácí výhra s Býchory 4:2 je posunula v tabulce nahoru

Velim chtěla navázat na poslední výhru ve Vykáni. Doma je tento týden čekalo poslední mužstvo soutěže a do Velimi přijely Býchory. Domácí si po menší zápletce úspěšně poradili v tomto derby a v tabulce Velim zaujímá již 5. místo.

Velim vstoupila do utkání nejlépe jak mohla. Již ve 2. minutě šla Velim do vedení po výborně zahraném rohovém kopu a gól si připsal Matěj Kasal. Velim se prezentovala aktivní hrou a Býchory nestíhaly. V 18. minutě přidali domácí další gól o který se postaral Jaroslav Bečvařík. Od 20. minuty se domácí spokojili aktuálním výsledkem zápasu a nezáměrně pustili Býchory do hry. Býchory se začaly držet na míči a zkoušely proniknout do domácí obrany. Ve 35. minutě přišla standardní situace za vápnem pro tým hostí a nádhernou střelou snížil Pelikán stav utkání na 1:2. Tento stav se již do poločasu nezměnil.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a Býchory byly dále nepříjemné pro obranu Velimi. V 56. minutě domácí opět inkasovali a průběh zápasu se velmi zdramatizoval. Velim byla v kombinaci velmi nepřesná a marně se dostávala k brance soupeře. Postupem času začaly Býchorům ubývat síly a to byla příležitost pro Velim. Ta začala mít obrovské závary před brankou soupeře a konečně již v 83. minutě šli domácí do vedení po gólu Kasala. Býchory hru velmi zjednodušily a pokusily se hru náhle vyrovnat, ale to zapříčinilo další gól Velimi, o který se postaral stoper Hrabal. Velim tak z utkání odešla vítězně a posunula se na 5. místo v tabulce.

Sestřih utkání zde: https://app.veo.co/matches/20240331-fcv-40069198/?fbclid=IwAR0XzCvA1Qn4YLr2VNUoD_gvnQ3uM1fKLl3X-_NyE8BIuOCEde5IHfiJ4vE_aem_AZz4FmZoKqyWu-bPuhejd5eNuSF27cC08c9oVjsYVKbsAmXbu

Za Velim se trefili: Matěj Kasal (2′, 83′), Jaroslav Bečvařík (18′) a Marek Hrabal (88′)