Velim prolomila trápení! Doma si poradila s Tuchlovicemi 2:1

Velim chtěla odvrátit nepříjemnou sérii tří porážek, ale nečekal je snadný soupeř. Do Velimi přijely Tuchlovice, které po podzimní části sezóny zaujímaly druhé místo v tabulce.

Tuchlovice se potýkají s menšími absencemi hráčů a toho chtěla Velim využít. Hned od začátku zápasu to byli domácí, kdo udával tempo hry a dostávali se dobrých šancích. První mistrovský gól v dresu Velimi si připsal v 39. minutě po skvělém centru Šindeláře, Hannich, který se hlavou nemýlil a poslal Velim do vedení. Toto skóre ovšem netrvalo dlouho a opět po nedohraném rohu, s čímž se Velim poslední zápasy potýká, se prosadili hostí a ve 42. minutě byl stav vyrovnán na 1:1. S tímto výsledek se šlo i do poločasové přestávky.

Velim vstoupila do druhého poločasu ještě aktivnější hrou než měla na začátku zápasu. Domácí cítili, že jsou lepším týmem a za každou si chtěli odnést z utkání všechny tři body. Gól postupem minut stále nepřicházel, Seifert nastřelil tyčku a zdálo se, že se štěstěna na stranu Velimi nepřikloní. Nakonec se ale povedlo! V 63. minutě po pěkné kombinační akci Velimi, Šindelář nedal brankáři hostí šanci, a poslal Velim do vedení 2:1. Velim si už vedení vzít nenechala a zkušeně si utkání pohlídala. Pro Velim to jsou velmi cenné tři body.

Za Velim se trefili: Hannich (39′), Šindelář (63′)

Záznam utkání si můžete pustit zde: https://app.veo.co/matches/20240413-fcv-3c8a71f4/

Velim v příštím zápase čeká venkovní derby proti Poříčanům. Hraje se v neděli na hřišti Poříčan od 17:00. Přijeďte nás podpořit!