Velim si připisuje další tři body, na svém hřišti porazila Povltavskou FA „B“ 2:0

Velim chytla formu. V minulém zápase sehrála skvělý zápas v Poříčanech a tentokrát je na domácí půdě čekala rezerva Povltavské FA. S tou si nakonec úspěšně poradila dvěma góly a přispala si i čisté konto. Nebylo to lehké utkání, ale Velim chtěla potvrdit roli favorita. Proti B-týmu Povltavské FA se Velimi v posledních zápasech daří a chtíč byl po tom, potvrdit to i v tomto utkání.

Velim od začátku zápasu udávala tempo hry, míč držela na svých kopačkách a snažila se tvořit hru. Následovalo několik marných pokusů ohrozit branku soupeře, ovšem kdo si jako první vytvořil velkou příležitost pro to otevřít stav zápasu, byli hostí. Po nedorozumění velimské obrany se do střelecké příležitosti dostal hráč hostí a i když brankáře Dejmka překonal, tak hráči na brankové čáře včas odvrátili letící balón. Po tomto okamžiku se do velkých šancí začala dostávat i Velim. Po několika dobrých centrů z pravé strany k tomu nebyla vůbec daleko. První gól Velimi přišel po úspěšném brejku z rohového kopu soupeře, když Šindelář sprintem přes celé hřiště předložil nabíhajícímu Korencovi míč před prázdnou bránu a Velim tak šla ve 27. minutě do vedení. Do poločasové pauzy se tak šlo za stavu 1:0.

Druhý poločas ve ubíral v podobném duchu. Velim držela míč a hostí se pokoušeli překvapit z občasných protiútoků. To si jim i začátkem druhé půle povedlo, ovšem brankář Dejmek byl a proti a skvělým zákrokem udržel vedoucí stav Velimi 1:0 Z dalších šancí góly na obou stran poté nepadaly, až do 89. minuty, kdy střídající Kasal vystihnul ve správný čas malou domů na straně hostí a gólem do prázdné brány pojistil vítězství Velimi na 2:0

Za Velim se trefili: Korenc (27′), Kasal 89′)

Záznam utkání si můžete pustit zde: https://app.veo.co/matches/20240427-fcv-6bd7cea2/#t=15:42

Velim v příštím zápase čeká venkovní derby proti Sokolči. Hraje se v neděli na hřišti Sokolče od 17:00. Přijeďte nás podpořit!