Velimské béčko potvrdilo roli favorita a porazila Jestřabí Lhotu 3:2

Velimské béčko potřebovalo po nedávné remíze s Plaňany opět naplno bodovat, avšak je tentokrát čekal nelehký výjezd do Jestřabí Lhoty. A-tým Velimi se se oproti minulému týdnu nekryl s utkáním s béčkem a tudíž trenér mohl využít posilnění z prvního týmu Velimi.

Velim vstoupila do utkání ve skvělém tlaku a hned v 10. minutě šla do vedení, kdy se po přihrávce Němce trefil pod břevno Bečvařík. Ihned po 2 minutách Velim navýšila skóre na 2:0, kdy se opět po akci z pravé strany dostal do zakončení Vocel a ten nedal brankáři domácích šanci. Velim od tohoto momentu trochu polevila a vpustila do hry i soupeře. Soupeř občasným útokem nebo rohovým kopem se snažil překonat obranu Velimi, ale marně. Velim si přesto vytvořila další velké příležitosti pro navýšení skóre, ale proti byl brankář Jestřabí Lhoty nebo branková konstrukce. Do poločasové pauzy se šlo tedy za stavu 2:0

Začátek druhé půle Velimi nevyšel. A bohužel po ojedinělé akci se po odrazu za vápnem dostal ke střele hráč Jestřabí Lhoty a v 54. minutě propálil velimského brankáře. Velim se dostala pod mírný tlak a pokoušela se co nejrychleji zareagovat. Odpovědět se povedlo hned v 61. minutě Němcovi, který unikl obraně domácích a sám v čele brankáři se nemýlil, 3:1. Následovala pasáž plná nepřesností a Velimi se po dalších závarech okolo vápna soupeře již navýšit skóre utkání nepodařilo. Ovšem přišel neočekávaný trest v 80. minutě pro Velim v podobě snížení skóre domácí na 2:3. Gól přišel zničehonic a Velim se marně domáhala neodpískaného faulu na jejich hráče, jenž následoval tomuto gólu. Velim si ale již zápas zkušeně pohlídala a připsala si tak další důležité tři body do tabulky.

Za Velim se trefili: Bečvařík (10′), Vocel (12′), Němec (61′),