Velimské béčko otočilo utkání až v samotném závěru a připisuje si výhru 4:2

Velimské béčko čekal sobotní duel na domácím hřišti proti Paběnicím. Velim v zápase od začátku vedla, ale pak se vše otočilo a ještě v 83. minutě prohrávala 1:2. Pak přišel rychlý obrat. Během třech minut, přišly tři góly a Velim si došla pro cenné tři body.

Trenér Ptáček pro Kolínský deník řekl:

„Úvodních dvacet minut bylo z hlediska brankových příležitostí v naší režii, ale opět jsme zahodili tři čtyři stoprocentní šance. Do vedení jsme šli nakonec až po střele zpoza vápna. Hosté ale dokázali do poločasu po nákopu za obranu a následném lobu vyrovnat,“ posteskl si Ptáček.

„Ve druhé půli se hrálo nahoru dolů na obou stranách, ale bez vyložených šancí. Dvacet minut před koncem šli hosté do vedení po rohovém kopu na zadní tyč. Reagovali jsme na to prostřídáním a změnou rozestavení na riziko. To se nakonec vyplatilo až šest minut před koncem, kdy jsme po centru a sklepnutí dokázali nejprve vyrovnat. Hned v další minutě jsme šli do vedení po střele ve vápně, které jsme v další minutě ještě navýšili po obstřelení gólmana a následném zakončení na zadní tyči. Velká pochvala pro celý tým, všichni hráči se vydali na maximum,“.

Za Velim se trefili: Kmoch (29′), Kukal (84′), Bečvařík (85′), Mén (86′),