Velim slaví další výhru a Hannich hattrick! I v deseti dokázali porazit Libiš 4:1

Velim chtěla pokračovat v nastalé formě. Po vítězném derby v Sokolči je čekalo domácí utkání s Libiší. Velimi se utkání razantně zkomplikovalo vyloučením stopera Náděje ve 34. minutě, avšak to je neodradilo a Libiši zvládla nadělit ještě 2 góly a utkání si s jistotou pohlídala.

Domácí s chutí vstoupili do utkání a v 10. minutě se již radoval Hannich, který po krásném centru Váchy hlavičkou překonal brankáře hostí. Velim s chutí dále pokračovala ve vytváření útočných akcí. Ve 32. minutě se gólová situace opakovala. Tentokrát z pravé strany centroval Čapek a propadlý balón se opět dostal k Hannichovi a ten střelou k tyči zvýšil stav utkání na 2:0.

Poté přišla černá chvilka pro Velim. Libiš se dostala k ojedinělé příležitosti vsítit gól, ale proti byl ovšem stoper Náděje, který na brankové čáře nešikovně vytasil ruku do dráhy střely a po zásluze byl ve 34. minutě vyloučen a pro Libiš následoval pokutový kop. S ním si ovšem exekutor neporadil úspěšně a míč trefil pouze do tyče. Velim tak čekal těžký boj o deseti hráčích v poli. Bohužel již smolně pro domácí hosté ve 39. minutě snížili stav zápasu na 1:2 a skončil první poločas.

Po změně stran Velim stále tlačila na soupeře, i přes početní nevýhodu. Ve 47. minutě se postavil k rohovému kopu Šindelář a ten krásným centrem našel Šourka, který se hlavou nemýlil, 3:1. Hosté hrozili občasným útokem, ale s tím si vždy obrana Velimi či brankář Dejmek úspěšně poradili. V 67. minutě pak dovršil hattrick Jan Hannich, který si míč sám vybojoval a s nájezdem na brankáře si úspěšně poradil a zvýšil stav utkání na 4:1. Velim následně mohla prostřídat a utkání s jistotou dohrát.

Za Velim se trefili: Hannich (10′, 32′, 67′), Šourek (47′),

Záznam utkání si můžete pustit zde: https://app.veo.co/matches/20240511-fcv-bbaffa79/?highlight=61c2a67c-e260-4688-bdc7-d4a0b1fcb751&scroll=MT

Velim příští zápas čeká na půdě poříčí nad Sázavou. Hraje se již v pátek od 19:00. Přijeďte nás podpořit.