Velim po několika zápasech prohrála a o cenný bod přišla až v poslední minutě

Velim v páteční předehrávce čekal těžký duel na hřišti Poříčí nad Sázavou. Oba týmy se nacházely v tabulce vedle sebe a domácí na svém hřišti získávají mnoho bodů. Zápas se hrál od 19:00, tudíž se hrálo i pod umělým osvětlením. Velim přišla o zisk bodů až v poslední minutě zápasu a prohrála 3:2.

Velim byla ze začátku aktivnějším celkem a již v 11. minutě se dostala do vedení, kdy po centru z pravé strany Hannich zakončil hlavou a dostal míč za záda brankáře, 1:0. Velim měla několik dalších možností, aby své vedení upevnila, ale žádnou šanci naplno nevyužila. Z toho pramenil trest ze strany domácích ve 31. minutě v podobě srovnání stavu zápasu na 1:1. Aby toho nebylo málo, hostí po 5 minutách opět inkasovali. Obrana Velimi odkopávala míč, ovšem nešťastně pouze do těla hráče domácích a míč se smolně odrazil do brány a brankář Dejmek nestihl reagovat.

Ve druhém poločase se Velim pokusila srovnat, ale z občasných šancí nedokázala nic vytěžit. Příležitosti pro to měla velké. Hrozili také domácí, ale obrana Velimi si s útoky vždy úspěšně poradila. Když to už vypadalo, že stav 2:1 zůstane, Hannich unikl po levé straně a v 89. minutě propálil brankáře a srovnal stav utkání na 2:2, velká radost pro Velim! Bohužel tímto momentem zápas neskončil, i když se Velim před chvílí radovala, teď pro ni přišel krutý test. Šourek v poslední minutě nastavení ve vápně zfauloval útočníka Poříčí a rozhodčí nařídil penaltu. Šourek ještě obdržel druhou žlutou a byl vyloučen. Domácí díky penaltě otočili stav zápasu ve svůj prospěch a Velim bohužel po pěti zápasech prohrála.

Za Velim se trefili: Hannich (11′, 89′)

Záznam utkání si můžete pustit zde: https://app.veo.co/matches/20240517-17-5-2024-210316-pnsvelim-e5b71546/

Velim v příštím zápase na svém hřišti uvítá MFK Dobříš. Hraje se v sobotu již od 10:30. Přijeďte nás podpořit.