Velim na svém hřišti remizovala 0:0 s Dobříší

Velim chtěla odčinit poslední porážku z venku a na svém hřišti při sobotním dopoledni přivítala Dobříš, se kterou na podzim bohužel prohrála, a tak jim měla co vracet. Dobříš se nacházela na 14. pozici v tabulce, a tak o favoritu zápasu bylo jasno. Velim se v tomto zápase také potýkala s absencí kapitána Šourka a střelce z posledních zápasů, Hannicha.

Utkání bylo od samého začátku otevřené a jako první si šanci vytvořili hosté, ale Velim tuto šanci naštěstí přežila. Poté se do hry dostala Velim, která udávala tempo hry a vytvořila si tutovou šanci v podobě Nejedlého, kterou ovšem skvělým zákrokem brankář Dobříše vytěsnil na rohový kop. Velim se stále tlačila dopředu a vymýšlela, jak vyzrát na obranu soupeře. Domácí ale trápila nepřesnost na útočné polovině, a do poločasové pauzy se šlo za stavu 0:0.

Do druhé půle Velim změnila rozestavení a pokusila se překvapit soupeře. Šancí ve druhém poločase ubylo a Velim hrozila po rohových kopech nebo po centrech z pravé strany. Ke konci zápasu se začali dostávat do nebezpečných šancí hosté, ale brankář Drápela byl proti. Ke konci zápasu se utkání rozkouskovalo kvůli faulům a Velimi se již gól vstřelit nepodařilo, zápas proto skončil 0:0

Záznam utkání si můžete pustit zde: https://app.veo.co/matches/20240525-fcv-f9befbc3/

Velim příští zápas čeká poslední venkovní zápas a sehrají utkání na půdě Doksů. Hraje se již tuto sobotu od 17:00. Držte nám palce.